Utbildningar

Utbildnings- och jobbcenter erbjuder ett brett utbud av utbildningar och kurser. Från och med augusti ingår Vuxenutbildningen Linné i utbildnings- och jobbcenter.

Hos oss kan du som saknar betyg från grundskola eller gymnasium läsa in det du behöver. Vi riktar oss även till dig vill komplettera din behörighet för att gå vidare till högskola och universitet.

Våra yrkesutbildningar leder till jobb där det finns stor efterfrågan på utbildad personal. Det finns även kombokurser för de som vill lära sig svenska samtidigt som de går en yrkesutbildning.

Vi erbjuder SFI, Svenska för invandrare och SO, Samhällsorientering. Du kan även läsa kurser inom Lärvux hos oss.

Vi har utbildningar inom:

Att studera hos oss

Från och med augusti ingår Vuxenutbildningen Linné i utbildnings- och jobbcenter. Du hittar du oss bland annat på Västra Strandgatan, i Boländerna och i Gottsunda.

Vi har behöriga, erfarna och engagerade lärare och det finns möjligheter till extra stöd under studierna. Du kan välja att läsa på dag- eller kvällstid såväl som anpassa din studietakt. Vi har webbstöd via Lernify där du alltid har kontakt med din lärare.

Ansökan

Du gör din ansökan på vuxenutbildningen i Uppsalas ansökningswebb. Där hittar du aktuella ansökningsdatum för kurser och utbildningar. 

Välj utbildnings- och jobbcenter under Skola.

Här ansöker du till vuxenutbildning

Kontakta oss om du har några frågor eller vill veta mer.

Anders Bergström

Rektor, yrkesutbildningar anläggningsförare och trädgård

Anna Manell

Rektor Allmänna ämnen/Lärvux

Anneli Sallin

Biträdande rektor, SFI/Svenska som andraspråk

Jesper Hedin

Enhetsrektor SFI/Svenska som andraspråk
Uppdaterad: